Στις Σέρρες η κορυφαία Σουηδή ποιήτρια Γιλά Μοσάεντ -video

Στις Σέρρες η κορυφαία Σουηδή ποιήτρια Γιλά Μοσάεντ

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, μια κορυφαία ποιήτρια, η Σουηδή ακαδημαϊκός Γιλά Μοσάεντ έρχεται στην πόλη μας με αφορμή την παρουσίαση μιας νέας έκδοσης ποιημάτων της.

 Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η Κ.Ε.ΔΗ Σερρών, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Σερρών, θέλοντας να τιμήσουν το έργο της αλλά και την ίδια ως σύμβολο πνευματικού και κοινωνικού αγώνα, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια συνδιοργάνωση αντάξια του κύρους και της ποιότητας της δημιουργού.

Για τον λόγο αυτό τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  του βιβλίου της κορυφαίας ποιήτριας. Η Εισαγωγή – Μετάφραση   είναι της  Δέσποινα Καϊτατζή-Χουλιούμη, το βιβλίο θα προλογίσει ο Κωνσταντίνος Μπούρας και η παρουσίαση του θα γίνει από  τους ,Βασίλης Βαφειάδης  εικαστικός, Ισιδώρα Μάλαμα  φιλόλογος, Δέσποινα Καϊτατζή-Χουλιούμη  ψυχολόγος-ποιήτρια.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version