Στις Σέρρες ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής (video)

Συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Χουντή είχε σήμερα ο αντιπεριφεριάρχης κύριος Μωυσιάδης.

Η συνάντηση –συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και συμφώνησαν και οι δύο πλευρές ότι ο νομός Σερρών έχει ανάγκη από έργα υποδομής και τόνισαν ιδιαιτέρως την χρησιμότητα της ολοκλήρωσης των αντιπλημμυρικών έργων για την ασφάλεια του νομού και σχολίασαν πως η έλλειψη δημοσιών επενδύσεων δυστυχώς οδηγεί σε στασιμότητα σε όλους τους τομείς.

 

Ο Αντιπεριφεριάρχης ενημέρωσε για τις υπερπροσπάθειες που γίνονται ώστε να ανταποκριθεί η περιφέρεια με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες που προκύπτουν κι ότι έχουν ενταχθεί σε προγράμματα ESPA κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε μια 10ετία περίπου θα έχουν λυθεί πολλά από τα προβλήματα υποδομών του νομού.

 

Αμφότερες και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο τομέας της μεταποίησης καθώς και της γεωθερμίας πρέπει να αναπτυχθούν. Δυστυχώς όμως η γραφειοκρατία δημιουργεί πολλά προβλήματα και λειτουργεί ανασταλτικά.

 

Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής σε συνέντευξη του είπε πως έγινε ανταλλαγή απόψεων και ευχαρίστησε τον αντιπεριφεριάρχη για την ενημέρωση. Ο νομός Σερρών είπε πως έχει πληγεί από την μνημονιακή πολιτική και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήρια εθνικά αλλά και ευρωπαϊκά καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένες κι ότι οργή και η δυσαρέσκεια του λαού πρέπει να εκφραστεί και ζήτησε να τους στηρίξουν για την ειλικρινή στάση που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα και δεν υπέκυψαν στην μνημονιακές πολιτικές και για αυτό αποχώρησαν. Στόχος τους και αγώνας τους είναι να φέρνουν τα προβλήματα των πολιτών στην επιφάνεια.

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version