Στις Σέρρες ο συντονιστής επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδας, υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης (video)

Στις Σέρρες βρέθηκε το πρωί ο συντονιστής επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδας, υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον διοικητή της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρη Δημητράκη και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο διοικητήριο Σερρών στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Π.Ε. Σερρών και του Πυροσβεστικού Σώματος ενόψει και τις φετινής αντιπυρικής προστασίας. «Η συνεργασία των δύο υπηρεσιών είναι άψογη» τονίζει ο κύριος Αποστολίδης.

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών έχει αξιόμαχο προσωπικό και η υπηρεσία είναι σε υψηλό επίπεδο» επισήμανε ο κύριος Αποστολίδης.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών εξήρε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Ε. Σερρών και Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κύριος Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας που συνεχίζεται να εργασίες συντήρησης.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version