Τάσος Χατζηβασιλείου: Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών αποτελεί κύτταρο πολιτισμού για τον τόπο μας

 

Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, όπου είχε συνάντηση με την καλλιτεχνική διευθύντρια Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Green Cola

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός υποψήφιος βρέθηκε στα «Αστέρια», καθώς ο ίδιος αποτελεί παραδοσιακά υποστηρικτή και θεατή των παραστάσεων του σερραϊκού θεάτρου.

 

  

 

 

 

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό των δράσεων του ΔΗΠΕΘΕ, καθώς και για τα λειτουργικά προβλήματα που η διοίκηση καλείται να υπερβεί.

 

«Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών αποτελεί κύτταρο πολιτισμού που κάνει τον τόπο μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να το δούμε να αναπτύσσεται, να αναβαθμίζεται. Το χρειαζόμαστε και πρέπει να το στηρίξουμε ώστε να ενταχθεί σε ευρωπαϊκά δίκτυα πολιτισμού και τέχνης. Υπάρχουν προγράμματα και μπορούμε να τα «κυνηγήσουμε».

Η Καλλιόπη, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως καλλιτεχνική διευθύντρια, μας κάνει υπερήφανους. Σηκώνει τεράστιο βάρος στις πλάτες της. Την ευχαριστούμε πολύ που αφιέρωσε τη θεατρική της πορεία στην πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηβασιλείου.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *