Στο Ειδικό Σχολείο Σερρών και το Γενικό Νοσοκομείο η Διάβαση Πεζών

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερραίων Αντώνης Γεωργούλας, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και μελών της «διάβασης πεζών», τη Δευτέρα 13 Μαϊου, επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Σερρών και συζήτησε με τις Διευθύνσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό τα προβλήματα που υπάρχουν ,

 

Tora Bill Payments

καθώς και τις προτεραιότητες που θα πρέπει να αναδειχθούν με στόχο την εύρυθμη και αξιοπρεπή λειτουργία μίας από τις σημαντικότερες δομές εκπαίδευσης ατόμων με ειδικές αναπηρίες.

 

 

  

 

 

Μεταξύ άλλων τονίστηκε και η ανάγκη της άμεσης σύνδεσης της δομής αυτής με το φυσικό αέριο, ώστε να περιοριστούν οι δαπάνες θέρμανσης.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε χώρους εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διοικητή και την αναπληρώτρια.

 

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου, όπως οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό, ενώ τέθηκε και το θέμα του ουσιαστικού ρόλου που έχει το Νοσοκομείο σε καμπάνιες για την ενημέρωση των πολιτικών κυρίως σε ζητήματα πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων ασθενειών.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *