Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον αν έχει κοροναϊό θέλησε να βάλει τέλος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός έκανε χθες το εμβόλιο, ωστόσο μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media παρεξηγήθηκε από τους followers του.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο που φορά ένα βραχιολάκι νοσοκομείου, γράφοντας «Fuck Covid 19» («Άντε γ@μήσου κοροναϊέ»), κάτι όμως που παρεξηγήθηκε, καθώς όλοι πίστεψαν πως κόλλησε τον ιό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος επανήλθε στα social media και εξήγησε ότι το story το ανέβασε για πλάκα και πως δεν νοσεί από Covid-19, αντιθέτως πήγε για το εμβόλιο: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κοροναϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας. Ό,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story που προκάλεσε την αναστάτωση:

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.