Στον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών ο Θεόδωρος Αραμπατζής

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Δημήτριο Μικρό.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κος Αραμπατζής έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Αστυνομικό Διευθυντή για τα νέα του καθήκοντα και τόνισε πως πρέπει να υπολογίζει στη Δημοτική Αρχή και ευελπιστεί να συνεχίσουν την καλή τους συνεργασία.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε την άριστη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και ελπίζει να συνεχιστεί και στο μέλλον αναφέροντας παράλληλα πως ότι πρόβλημα και αν έχει προκύψει η Δημοτική Αρχή έδωσε την λύση.

Τον κο Αραμπατζή συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέργιος Γαλάνης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μιγδαλιά.

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version