Στράτος Τζώρτζογλου: “Η Βάνα Μπάρμπα σφάδαζε από τους πόνους” (video)

Στράτος Τζώρτζογλου: “Η Βάνα Μπάρμπα σφάδαζε από τους πόνους”

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Βάνα Μπάρμπα, καθώς είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η ηθοποιός γλίστρησε στην Επίδαυρο κατά την διάρκεια της παράστασης Προμηθέας Δεσμώτης. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος παρακολουθούσε μαζί της την παράσταση, περιέγραψε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not:

«Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με την λογική. Ξεκινήσαμε όλοι πολύ ωραία, μπήκαμε σε ένα αμάξι, να πάμε Επίδαυρο να δούμε τον Προμηθέα Δεσμώτη. Μετά την παράσταση είπαμε να πάμε να φάμε κάπου και την ώρα του χειροκροτήματος η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε και την βλέπω εγώ να φεύγει σε τρεις διαδοχικές φάσεις. Δηλαδή, χτύπησε μία, δύο, τρεις. Έπαθε το κάταγμα στο πόδι που… σφάδαζε από τους πόνους. Ήταν χειρότεροι από πόνους γέννας.

Μου έκανε εντύπωση ότι σε όλη τη διάρκεια που κάναμε να πάμε στο νοσοκομείου του Ναυπλίου και μετά του Άργους, η Βάνα Μπάρμπα προσπαθούσε να μας διασκεδάσει μέσα στους πόνους της. Έβλεπες έναν άνθρωπο να πολεμάει με τον πόνο του και την ίδια στιγμή να μην θέλει να γίνει βάρος σε κανέναν».

Πηγή thestival.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version