Συγχαρητήρια επιστολή Μέγκλα στον δήμο Σιντικής για την άριστη διοργάνωση του “Ρούπελ 1941”

Συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών προς τον δήμαρχο Σιντικής κο Φώτη Δομουχτσίδη για την για την άριστη διοργάνωση του φεστιβάλ ιστορικής αναπαράστασης «ΡΟΥΠΕΛ 1941 Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ”

 

 

 

που για 4η συνεχή χρονιά, αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την ανάδειξη της ιστορίας των Σερρών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελλάδας ολόκληρης.

  

 

 

 

 

Δείτε την επιστολή του κου Μέγκλα 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»

Αξιότιμοι,
Εκφράζω προσωπικά και εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών τα θερμά Συγχαρητήριά μας για την άριστη διοργάνωση του φεστιβάλ ιστορικής αναπαράστασης «ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ» για 4η συνεχή χρονιά, που αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την ανάδειξη της ιστορίας των Σερρών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελλάδας ολόκληρης.

Παράλληλα, μέσω της αναβίωσης αυτής επιτυγχάνεται η άφιξη χιλιάδων τουριστών από όλη την Ελλάδα όχι μόνο στο ιστορικού ενδιαφέροντος Ρούπελ αλλά και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς του Νομού μας.
Πιστεύουμε ότι το Φεστιβάλ γίνεται όλο και καλύτερο από χρονιά σε χρονιά με την ανταπόκριση των θεατών, επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, να ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι μέσω της συνεργασίας επιτυγχάνονται άριστα αποτελέσματα και ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα, μπορούμε να καταστήσουμε το Ρούπελ έναν από τους κορυφαίους εθνικούς προορισμούς.
Με εκτίμηση,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *