Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: Δεν έχω ελπίδες“Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες”, είπε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

 

 

Ο ηθοποιός που έπαιξε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ΄80 έχει πάψει να ελπίζει ότι θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του καθώς και στη δουλειά του.

 

 


 

 

 

 

“Η στεναχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος ήταν η συντροφιά μου”, σημείωσε μιλώντας στην Espresso ο Γιάννης Γούτης.

Ο αδελφός του ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός έπαθε εγκεφαλοπάθεια και δήλωσε: “Το έπαθε από το αδύναμο ανοσοποιητικό που είχε. Δυστυχώς, όπως μας είπαν οι γιατροί, δεν μπορεί να επανέλθει. Του έπεσαν πολλά στο κεφάλι όλο αυτό το διάστημα και είχε μεγάλο στρες. Δεν είχε δουλειά, τον άφησε η σύντροφός του, του πήρε και το αγαπημένο του σκυλί που ήταν συντροφιά του. Τους τελευταίους μήνες μόνο κάπνιζε, δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να του συμβεί το κακό. Είναι στο νοσοκομείο από τις 15 Μαρτίου και ανεβαίνει μεγάλο Γολγοθά. Στεναχωριέται και κλαίει συνεχώς. Έχει παραλύσει τελείως. Οι γιατροί μάς είπαν ότι πρέπει να τον πάμε σε κέντρο αποκατάστασης. Όμως εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Χρειάζονται πολλά χρήματα και δεν υπάρχουν”.

 

enikos.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *