Σύλλογος Εκπαιδευτικών: Έκκληση για οικονομική βοήθεια για Σερραία μαθήτριαΈκκληση για οικονομική βοήθεια για Σερραία μαθήτρια κάνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σερρών .Σύμφωνα με ανακοίνωσή του πρόκειται για μαθήτρια Δημοτικού που πάσχει από κρανιοφαρυγγίωμα και απαιτείται άμεσα χειρουργική επέμβαση

 

 

Θέμα:Οικονομική ενίσχυση μαθήτριας Δημοτικού Σχολείου

 

 


 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου του Ν. Σερρών πάσχει από κρανιοφαρυγγίωμα και απαιτείται άμεσα χειρουργική επέμβαση. Επειδή το απαιτούμενο ποσό για την επέμβαση αυτή είναι μεγάλο, η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει, κινδυνεύει να χάσει την όραση της αλλά και κινδυνεύει άμεσα η ζωή της.

Παρακαλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια της μαθήτριας ( εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές). Στη διάθεση του Συλλόγου μας είναι όλα τα στοιχεία της μαθήτριας (οικογενειακή κατάσταση, γνωματεύσεις νοσοκομείων κ.λ.π.).

Η οικονομική βοήθεια παρακαλούμε να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό με αριθμό: GR 530 171 0680 0060 6801 0061 542 της τράπεζας Πειραιώς στο όνομα Γεωργιάδης Κωνσταντίνος .

 

Views: 5

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *