Συνάντηση Αναστάσιου Λασπά με τον υπουργό Παιδείας Κώστα ΓαβρόγλουΤο πρωί της Παρασκευής 28-6-2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Λασπάς Αναστάσιος συμμετείχε στο κλιμάκιο που υποδέχτηκε τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας.

 

Ο Υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε τα γραφεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. Λασπάς του μετέφερε την αγωνία των συναδέλφων της Ειδικής Αγωγής για την εξέλιξη των διορισμών των 4500 εκπαιδευτικών Ειδ. Αγωγής. Οι απαντήσεις του Κ. Γαβρόγλου ήταν σαφείς και ξεκάθαρες, οι διορισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη και θα υπολοποιηθούν σύμφωνα με τον κανονισμό του ΑΣΕΠ, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δεν παίρνει θέση για το θέμα.

Στη συνέχεια ο Υπουργός επισκέφθηκε το ΤΕΦΑΑ Σερρών, ένα αξιόλογο πανεπιστήμιο με πολλές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο! Ο Υπουργός ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του τμήματος κ. Μουρατίδου Αικατερίνη και από καθηγητές, για τον τρόπο λειτουργίας του πανεπιστημίου και άκουσε τόσο τις προτάσεις τους όσο και το σχεδιασμό τους για περαιτέρω βελτίωση και ανάδειξη του τμήματος.

Τελευταίος σταθμός επίσκεψης του Υπουργού κ. Γαβρόγλου ήταν το ΤΕΙ Σερρών. Η καινοτομία του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, την αναβάθμιση των ΤΕΙ σε ΑΕΙ, αγκαλιάστηκε από τον πρύτανη του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χασάπη Δημήτρη, τους καθηγητές και το προσωπικό του τμήματος, το οποίο πλέον εντάσσεται στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας!

Το απόγευμα της Παρασκευής 28-6-2019 ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λασπάς Αναστάσιος επισκέφθηκε τα χωριά Ν. Σούλι, Άγιο Πνεύμα, Πεθελινό, Θολό και Νέα Πέτρα.


 

 

Views: 3

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *