Συνάντηση Αριάδνης Παπαφωτίου με τη Διοίκηση της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών»

Συνάντηση Αριάδνης Παπαφωτίου με τη Διοίκηση της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών»

Συνάντηση με τη Διοίκηση της εταιρείας «Ραδιοταξί» Ν. Σερρών πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Πολιτών.

 

 

Τόσο ο Πρόεδρος των «Ραδιοταξί» κ. Βασίλης Δανδίκας όσο και ο απελθών Πρόεδρος και εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Βασίλης Βαγενάς, περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές στις Σέρρες λόγω του κακού κυκλοφοριακού σχεδιασμού, αναπτύσσοντας παράλληλα τους στόχους της εταιρείας για το μέλλον.

 

 

 

 

Η κ. Παπαφωτίου αφού τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και την ουσιαστική και χρήσιμη πληροφόρηση, έκανε ειδική αναφορά στην αναγκαιότητα της μείωσης του βασικού κομίστρου στις Σέρρες και τόνισε:

 

 

«Για τη ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων αποτελεί προτεραιότητα η αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης από τα πολλά οχήματα. Για τον λόγο αυτό ως επόμενη Δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε για:

 

 

Τον επανασχεδιασμό του Κυκλοφοριακού χάρτη της πόλης
Τη δημιουργία Δημοτικών Πάρκινγκ και θέσεων στάθμευσης εντός και εκτός αστικού ιστού
Τη σύνδεση της «έξυπνης πόλης» με τα Ραδιοταξί
Την αισθητική αναβάθμιση της πόλης και τη δημιουργία θεσμών εξωστρέφειας, που θα φέρουν επισκέπτες και θα αναθερμάνουν την τοπική οικονομία.

 

Η επόμενη μέρα θα είναι μέρα συνεργασίας και μαζί σας. Τα προβλήματα υπάρχουν για να τα λύνουμε. Εμείς μπορούμε.» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

 

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Γιώργος Καραγιαννίδης, Παρθένα (Θένια) Χαραλαμπίδου και Εύη Χρηστομάτη.

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version