Συνάντηση «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» με τη Διοίκηση του ΚΤΕΑΛ Σερρών

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Πολιτών.

 

Stoiximan 300×250

Τόσο ο Πρόεδρος του ΚΤΕΑΛ κ. Παναγιώτης Κούρτης όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Φώτης Σαφούρης, περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα Μ.Μ.Μ. στις Σέρρες λόγω του κακού κυκλοφοριακού σχεδιασμού, ενώ από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών, κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου ανέφερε τις προγραμματικές θέσεις της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων για εκ βάθρων αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης.

 

Η κ. Παπαφωτίου τόνισε:

 «Η πόλη πρέπει να αποσυμφορηθεί από τα πολλά οχήματα στο κέντρο ενώ παράλληλα πρέπει να καλλιεργηθεί στους πολίτες η κουλτούρα της χρήσης Μ.Μ.Μ.

Δεσμευόμαστε για:

Τον επανασχεδιασμό του Κυκλοφοριακού χάρτη της πόλης
και τη δημιουργία Δημοτικών Πάρκινγκ και θέσεων στάθμευσης εντός και εκτός αστικού ιστού

Είναι από τα πρώτα μέτρα και έργα που θα υλοποιήσουμε για τη σωστή λειτουργία της πόλης. Με συνεργασία θα πετύχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

 

Ευχαριστούμε τους κ.κ Παναγιώτη. Κούρτη (Πρόεδρος ΚΤΕΑΛ Ν. Σερρών), Φώτη Σαφούρη (Αντιπρόεδρος ΚΤΕΑΛ Ν. Σερρών) και Χρήστο Τσιοτανίδη (Μέλος Δ.Σ. ΚΤΕΑΛ Ν. Σερρών) για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία καθώς και τον εποικοδομητικό διάλογο που κάναμε.

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργού, Κική Φωτίου και Μάκης Χατζηλιάδης.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *