Τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη υποδέχθηκε σήμερα στην Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι δύο άνδρες μίλησαν για την καλοκαιρινή περίοδο στη βόρεια Ελλάδα και το πλάνο της τουριστικής σεζόν με γνώμονα τα υγειονομικά μέτρα.

Αρχικά, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι θα είναι μια δύσκολη τουριστική περίοδος, όμως θα δοθεί ιδιαίτερη βάση καθώς ο τουρισμός “είναι ανάμεσα στους τρεις βασικούς πυλώνες της οικονομίας”.

“Οι διασυνοριακοί σταθμοί να δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο και επτά μέρες την εβδομάδα. Να υπάρχει ειδική λωρίδα για τους εμβολιασμένους. Επίσης να αυξηθεί το προσωπικό του ΕΟΔΥ για ταχύτερο έλεγχο με rapid test” πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Θεοχάρης τόνισε πως απαιτείται “δουλειά για τον τουρισμό στη βόρεια Ελλάδα” ενώ ακόμα ανέφερε ότι είχε επαφές με κράτη των Βαλκανίων που έχουν ιδιαίτερη επιθυμία οι πολίτες τους να επισκεφτούν τις παραλίες της βόρειας Ελλάδας.

Πηγή thestival.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.