Συνάντηση του Θεόδωρου Αραμπατζή με τον διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιο Ματάκο.

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιο Ματάκο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μίλησαν για τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, αλλά και για την άριστη συνεργασία τους μέχρι τώρα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής τόνισε πως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερρών επισκέφθηκαν το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών με πρωτοβουλία του κου Θεόδωρου Αραμπατζή ώστε όλα τα μέλη της παράταξης να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Τον κο Αραμπατζή συνόδευαν ο γιατρός και πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου Σερρών Βασίλης Παπαβασιλείου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, η γιατρός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Στυλιανή Παπαβασιλείου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Τρέντος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χριστόδουλος Σταυρόπουλος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παπαευστρατίου Θεοφάνης, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μιγδαλιά και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λίτσα Ελευθεριάδου.

 Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *