Συνεχίζεται με επιτυχία η εμποροπανήγυρη στην Τούμπα Σερρών (video)Με μεγαλοπρέπεια η τοπική κοινότητα Τούμπας του Δήμου Εμμανουήλ Παπά γιορτάζει και τιμά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος .Η θρησκευτική εμποροπανήγυρη, άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της όπως κάθε χρόνο

 

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση » ανέφερε ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά Δημήτρης Νότας, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του καθώς ο στόχος επετεύχθη ώστε και να λειτουργήσουν όλα με ασφάλεια, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η φετινή χρονιά έχει τις ιδιαιτερότητες της λόγω της πανδημίας όμως , ο κόσμος και οι επαγγελματίες έχουν ανάγκη να ξεφύγουν αλλά και να στηριχτούν.

Την θρησκευτική εμποροπανήγυρη επισκέφτηκε και ο Βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου ο οποίος ευχήθηκε και αυτός Χρόνια πολλά σε όλους τους Σερραίους ενόψει της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας εκφράζει και αυτός την ικανοποίηση του για όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα, λέγοντας πως οι πάντες είναι συμμορφωμένοι με τα νέα δεδομένα. Ενώ ο πατέρας Πολύκαρπος ο υπεύθυνος της Ιεράς Μονής καλεί τους πιστούς να προσέλθουν για να πάρουν την χάρη και την ευλογία της Αγίας τριάδας


 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *