32 C
Serres

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Date:

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών θα συνεδριάσει  δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00’ μ., στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:   






 -Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου  να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, στη συζήτηση της με αρ. κατάθεσης 12/2022 ανακοπής της Μ.Ε.,  στρεφόμενη  κατά του Ο.Τ.Α.  με την επωνυμία “ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ”.
-Ενημέρωση Προϊσταμένης Αρχής, σχετικά με τις διαδικασίες του έργου ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ».
– Λύση της με αρ.13467/18-4-2018 σύμβασης και επιστροφή χρημάτων.
-Δημιουργία νέου τραπεζικού λογαριασμού ο οποίος αφορά στην έναρξη παραγωγικής λειτουργίας της πλατφόρμας Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων.
–  Τροποποίηση ή μη της υπ΄ αριθ. 907/2021 Α.Ο.Ε. με θέμα «Συγκρότηση ετήσιων επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών : α) έως του ποσού των 30.000,00 € χωρίς το Φ.Π.Α. και β) άνω του ποσού των 30.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α., όλων των Διευθύνσεων και των Αυτοτελών Τμημάτων του Δήμου, πλην της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11β του Ν.4412/2016».
-Τροποποίηση ή μη της υπ΄ αριθ. 908/2021 Α.Ο.Ε. με θέμα «Συγκρότηση ετήσιων επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών όλων των Διευθύνσεων και των Αυτοτελών Τμημάτων του Δήμου Σερρών, πλην της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11δ του Ν.4412/2016».
-Έγκριση  όρων  δημοπρασίας  εκμίσθωσης του υπ’ αρ. 163 σχολικού αγρού, αγροκτήματος Καλών Δένδρων.
-Έγκριση  όρων  δημοπρασίας  εκμίσθωσης του υπ’ αρ.694 σχολικού αγρού, αγροκτήματος Κάτω Καμήλας.
-Έγκριση  όρων  δημοπρασίας  εκμίσθωσης των υπ’ αρ. 94 & 99 σχολικών αγρών, αγροκτήματος Κωνσταντινάτου
-Έγκριση  μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ.Παναγιώτη Καρακολίδη στην Αθήνα, από την 17η έως και την 20η Μαρτίου 2022 για την συμμετοχή του στην 4η Διεθνή έκθεση VERDE-TEC 2022 Τεχνολογίες Περιβάλλοντος.
-Έγκριση  μετακίνησης  του  με αριθμό κυκλοφορίας  ΚΗΙ-9544  υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 6η Μαρτίου 2022, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση του Δημάρχου Σερρών κ.Αλέξανδρου Χρυσάφη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
-Έγκριση  μετακίνησης  του  με αριθμό κυκλοφορίας  ΚΗΙ-9544  υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 9η Μαρτίου 2022, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μεταφορά του Δημάρχου Σερρών κ.Αλέξανδρου Χρυσάφη και της ειδικής συνεργάτιδας του Δήμου κ.Αλεξάνδρας Ελευθεριάδου, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.
-Έγκριση  μετακίνησης  του  με αριθμό κυκλοφορίας  ΚΗΗ-8528  υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 8η Μαρτίου 2022, με προορισμό την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, για την μεταφορά τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων.
-Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 117,38€ με Φ.Π.Α., για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στον κ. Δημητρακόπουλο Ραφαήλ Νικόλαο του Παναγιώτη.
-Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 147,56€ με Φ.Π.Α., για τη δημοσίευση διακήρυξης δημοπρασίας των υπ’ αρ. 10 & 15 σχολικών αγρών, αγροκτήματος Βαμβακούσσης, στην εφημερίδα «Καθημερινός Παρατηρητής».
-Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 178,56€ με Φ.Π.Α., για τη δημοσίευση διακήρυξης δημοπρασίας των υπ’ αρ. 363, 2563 & 2565 σχολικών αγρών, αγροκτήματος Αναγέννησης, στην εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα».
-Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 1.567,36€ με Φ.Π.Α., για την πληρωμή της εφημερίδας  «Σημερινή» για τη δημοσίευση περίληψης της απόφασης 364/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ανάκληση της υπ’ αρ.187/2021 Α.Δ.Σ. περί “Έγκριση κανονισμού όρων χρήσης και λειτουργίας αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Σερρών” και εκ νέου Κατάρτιση Κανονισμού όρων χρήσης και λειτουργίας αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Σερρών».
-Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 1.240,00€ με Φ.Π.Α., για την πληρωμή της εφημερίδας  «Ελεύθερο Βήμα» για τη δημοσίευση των συνοπτικών πινάκων του Ισολογισμού και της Συνοπτικής κατάστασης του Απολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου Σερρών για το έτος 2020.
-Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 16.961,33€ με Φ.Π.Α., για την προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και υλικών παροχής υπηρεσιών των καθιερωμένων επίσημων εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών.

ΕλλάδαΣέρρεςΣυνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Μοίρασε τη δημοσίευση:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Παράνομο γηροκομείο στις Σέρρες: Κύκλωμα γιατρών και γραφείων τελετών κάλυπτε θανάτους ηλικιωμένων

Παράνομο γηροκομείο στις Σέρρες: Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας...

Αναστασιά Σερρών: “Η απόλυτη καταστροφή μετά το χθεσινό χαλάζι”- φωτο

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκάλεσε η ισχυρή...

Σέρρες: Βίαζε την κόρη του επί 5 χρόνια– Πώς η 21χρονη αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού από τον ίδιο του τον...

Η Αερολέσχη Σερρών διοργανώνει Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2022- video

Η Αερολέσχη Σερρών διοργανώνει, υπό την εποπτεία της Επιτροπής...