Μετά από σχετική πρόσκληση της  Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,θα επισκεφτούν  το Νομό μας οι:

1.    Η  ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ, βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υφυπουργός Παιδείας στην Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδονευρολογίας στο Τμήμα Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

2.     Ο ΘΕΜΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ, πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του Τμήματος Παιδείας.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί  την   Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί με τη πραγματοποίησης Ανοικτής Πολιτικής Εκδήλωσης-Συζήτησης, στις 7 το βράδυ σε ανοικτό στεγαζόμενο χώρο εκδηλώσεων του  ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa.


Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας της  Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι η καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων της Δημόσιας εκπαίδευσης στην Π.Ε. Σερρών και εντάσσεται στην μόνιμη και σταθερή στόχευση του κόμματός μας,

ü  Για ένα δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης που θα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. 

ü  Για την υπεράσπιση της εκπαίδευσης ως καθολικού και αναφαίρετου δικαιώματος, που δεν πρέπει να  εξαρτάται από το εισόδημα, την κοινωνική θέση ή άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά.


ü  Για ένα ποιοτικό, συμπεριληπτικό, δημόσιο και δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά.

Σας  αποστέλλουμε το πρόγραμμα της επίσκεψης και σας καλούμε καλύψετε  όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Η κ. Τζούφη και ο κ. Κοτσιφάκης θα απαντήσουν σε ερωτήσεις εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης αμέσως μετά την επίσκεψη στο ΔΙΠΑΕ Σερρών και σε χώρο που θα σας κοινοποιηθεί έγκαιρα.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 138