9.7 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Μαζεύουν υπογραφές και ζητούν την παραίτηση της Ν.Ε. Σερρών- video

Date:

Αναταράξεις επικρατούν στην Σερραϊκή Συριζαϊκή πολυκατοικία, η οποία μοιάζει με καζάνι που βράζει μετά την αποτυχία της Νομαρχιακής Επιτροπής να ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΠΙΛΟΓΕΣ η δυσαρέσκεια είναι έντονη σε μεγάλο αριθμό μελών του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως από τις περιοχές της Ηράκλειας και του Σιδηροκάστρου οι οποίοι ενώ κατέθεσαν πρόταση με την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Δεμερτζή συλλέγοντας πάνω από 100 υπογραφές και ενώ είχαν την αρχική διαβεβαίωση ότι το όνομα του υποψηφίου θα είναι στη λίστα, τελικά δεν ήταν μέσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν. Για το λόγω αυτό, τα μέλη των συγκεκριμένων περιοχών συλλέγουν υπογραφές διαμαρτυρίας, ζητώντας παράλληλα να τους δοθεί επίσημη εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη ενώ ζητούν και την παραίτηση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Οι διαδικασία συγκέντρωσης των υπογραφών αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δεμερτζής ο οποίος ήταν υποψήφιος και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 προσπαθεί να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα. Συγκεκριμένα αναφέρει:


«Tις προηγούμενες μέρες, γίναμε όλοι μάρτυρες, μιας ατέρμονης παραφιλολογίας σχετικής με τη δυνατότητα και θέληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διακυβέρνηση της χώρας μέσα από μια συμμαχία όλων των προοδευτικών δυνάμεων.
Μα είναι δυνατόν να αμφισβητείται αυτό το γεγονός;
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θέλει και μπορεί και είναι επιβεβλημένο να επιχειρήσει αυτή την λύση. Όχι για το δικό του συμφέρον αλλά για το συμφέρον της Ελληνικής κοινωνίας συνολικά.
Κάθε μέλος, κάθε στέλεχος, κάθε φίλος του κόμματος, οφείλει να στρατευθεί για τον σκοπό αυτό, μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον.
Δεν είμαστε άγνωστοι, δεν είμαστε τυχαίοι, είμαστε πάντα εδώ ταγμένοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων κάθε μη προνομιούχου πολίτη της χώρας που δοκιμάζεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Αυτό εξακολουθεί και σήμερα να είναι το διακύβευμα, αυτή είναι η επιταγή που πρέπει να εξαργυρώσουμε και οφείλουμε να το κάνουμε, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε θέση καλούμαστε να συμβάλλουμε.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη και όλοι εμείς δηλώνουμε ένα μεγάλο παρών στη μάχη των εκλογών, για τη νίκη του λαού, για την προοδευτική λύση στη διακυβέρνηση της χώρας».

ΣέρρεςΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Μαζεύουν υπογραφές και ζητούν την παραίτηση της Ν.Ε. Σερρών- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δείτε βίντεο: Λευκώνας Σερρών -Το πανέμορφο προάστιο των Σερρών από ψηλά

Ο Λευκώνας είναι κωμόπολη του Δήμου Σερρών στον Νομό...

Σέρρες: Πρεμιέρα Αύριο στον ΑΝΤ1 – Όσα θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια

Ήρθε η ώρα να δούμε γιατί οι «ΣΕΡΡΕΣ» του...

25η Μαρτίου: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες των νοικοκυριών για την 25η Μαρτίου. Νοικοκυρές είτε...

Σέρρες: Πυροβόλησε 10 φορές άκακο σκυλάκι και το πέταξε να ψυχορραγεί στα σκουπίδια

Ασυνείδητος πυροβόλησε άκακο σκυλάκι μέσα στο χωριό Ψυχικό. Του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα