32.8 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 15 Μαΐου και οι Σέρρες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Date:

Την Κυριακή 15 Μαΐου, δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

 Συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, ενίσχυσαν μαζικά το κόμμα μας , τριπλασιάζοντας τις οργανωμένες του δυνάμεις, και έστειλαν ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

Μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης του τόπου από τη Ν.Δ., αριστεροί, προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες έστειλαν τον «λογαριασμό» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγική διαχείριση της πανδημίας, για την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, για την ασφυξία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, για την αδράνεια στη λήψη ουσιαστικών μέτρων ανάσχεσης της ακρίβειας και των αυξήσεων στο ενεργειακό κόστος, για τη διανομή του πλούτου του λαού σε συγκεκριμένα συμφέροντα, είτε μέσα από κάθε λογής λίστες είτε μέσω των απευθείας αναθέσεων ύψους 7 δισ. ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα των μελών, ένα κόμμα ανοιχτό, μαζικό, λαϊκό, συνεχίζει τον αγώνα για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές και τον σχηματισμό μιας ισχυρής προοδευτικής διακυβέρνησης, που αποτελεί ανάγκη της κοινωνίας.

Ως Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 1.300 περίπου αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες του νομού μας, ήδη εγγεγραμμένα αλλά και νέα μέλη, που προσήλθαν στη διαδικασία και ψήφισαν. Μια διαδικασία, η οποία, εκτός των άλλων, σχεδόν τριπλασίασε τις οργανωμένες μας δυνάμεις στην περιοχή με την ένταξη επτακοσίων είκοσι ένα (721) νέων μελών στη συλλογικότητά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εφορευτικές επιτροπές των δεκαπέντε (15) εκλογικών τμημάτων του νομού , τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ,τους συντονιστές και τα συντονιστικά των Ο.Μ.  και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση μιας δύσκολης διαδικασίας. 


Είναι εξαιρετικό  γεγονός ακόμη για την οργάνωσή μας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών , ότι στην νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  εκλέχτηκαν και θα συμμετέχουν και   δυο (2)  τοπικά στελέχη μας

  • Η  σ. Παρθένα (Θένια) Χαραλαμπίδου μέλος της Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και
  • Ο σ. Θωμάς Μπουρνάρης  επίσης μέλος της Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ .

Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια στα δύο νεοεκλεγέντα μέλη της Κ.Ε. αλλά και σε όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην δημοκρατική αυτή διαδικασία. Από σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,με ενισχυμένες δυνάμεις και ενότητα, τόσο στον νομό Σερρών όσο και πανελλαδικά, συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα για  την ανατροπή της σημερινής άθλιας κυβέρνησης, που τόσα δεινά συσσώρευσε στον τόπο και τους πολίτες.

Το Γραφείο Τύπου

της Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΕλλάδαΣέρρεςΣΥΡΙΖΑ: Στις 15 Μαΐου και οι Σέρρες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φυλακές Νιγρίτας: Κρατούμενος για ληστείες απέδρασε από το νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς»

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία στην...

Αθ. Μαλλιαράς: Απολογισμός για τον ένα χρόνο στην Προεδρία

Μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών για συνεχή...

Σέρρες: Στις ομορφιές του Μενοίκιου by drone

Το Μενοίκιο είναι βουνό της βόρειας Ελλάδας με υψόμετρο...

Ευρωπαϊκό Κ18: Στον τελικό του επί κοντώ η Σερραία Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Στον τελικό του επί κοντώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου,...