Σύσκεψη των μελών της ΠΟΕ ΟΤΑ ενόψει ΔΕΘ(VIDEO)Σύσκεψη πραγματοποιούν τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ την Τετάρτη . Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης .

 

Σκοπός της σύσκεψης είναι ο αγωνιστικός συντονισμός των συλλόγων μελών για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη τοπική αυτοδιοίκηση στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο , ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Επίσης θα συζητηθεί ο προγραμματισμός δράσης της ΠΟΕ ΟΤΑ το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση της μεθοδευμένης προσπάθειας ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών τοπικής αυτοδιοίκησης και της ανάγκης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού για την αντιμετώπιση των τεράστιων κενών ιδιαίτερα στις υπηρεσίες κοινωνικής ανταπόδοσης.

Μάλιστα η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τα διοικητικά συμβούλια για τη μαζική συμμετοχή τους και την προετοιμασία του κλάδου ώστε οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *