-Διαφήμιση-

Ταραντίλης : Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως

Ταραντίλης : Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως

Σημαντική διάκριση, για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, αποτελεί η κατάταξή του στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου, με βάση την έρευνα «Data for Updated science-wide author databases of standardized citation indicators» 2020.

 
Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε από ομάδα καθηγητών του Stanford University της Αμερικής, αναφέρεται στους κορυφαίους επιστήμονες βάσει του επιστημονικού τους έργου το 2019.

Στους κορυφαίους επιστήμονες, συγκαταλέγονται δώδεκα καθηγητές και καθηγήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και μεταξύ αυτών είναι ο Χρήστος Ταραντίλης.

Η αξιολόγηση βασίστηκε στον αντίκτυπο του ερευνητικού τους έργου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και συγκεκριμένα στις αναφορές που έλαβαν σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Scopus σε ένα σύνολο 22 επιστημονικών πεδίων και 176 υπο-πεδίων. Οι ερευνητές που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες (161.441) θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 δημοσιεύσεις.

Οι δώδεκα καθηγητές και καθηγήτριες
Υπενθυμίζεται ότι τα 12 μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους κορυφαίους επιστήμονες είναι: Ταραντίλης Χρήστος, Καρλής Δημήτριος, Σπινέλλης Διομήδης, Σκαρμέας Διονύσιος, Κουτσόπουλος Ιορδάνης, Ξεπαπαδέας Αναστάσιος, Κουντούρη Φοίβη,  Βακόλα Μαρία, Γκρίτζαλης Δημήτριος, Βαζιργιάννης Μιχάλης, Λουρίδας Παναγιώτης και Ξυλωμένος Γεώργιος.

Η επίδοση του Χρήστου Ταραντίλη στη διδασκαλία «έχει αναγνωρισθεί από τους προπτυχιακούς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του και αυτό αντανακλάται στον αριθμό βραβεύσεων που έχει λάβει για πάνω από δέκα (10) συνεχόμενα χρόνια.

Ο Καθ. Ταραντίλης έχει συμμετάσχει σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος της ανώτατης διοίκησης οργανισμών και επιχειρήσεων», αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του ΟΠΑ.

Πηγή in.gr

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version