“Καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση” αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το δημοσίευμα σχετικά με τη σύζυγο του Γιώργου Κουμουτσάκου.

 
“Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι” τονίζει ο κ. Τασούλας.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η Βουλή απέλυσε δικηγόρο για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση.

Η απάντηση Κουμουτσάκου

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδει ότι η πρώην σύζυγός του προσελήφθη στη Βουλή. “Για το ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα της Αυγής: – με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συναινετικά χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο – το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ´το δημοσίευμα – πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές” τονίζει.

Πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.