17.7 C
Serres

«Ταξιδεύω με ΚΤΕΛ Σερρών»-και συμμετέχω στην κλήρωση 2 ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ VODAFONE SMART ULTRA 7

Date:

 ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Α.Ε. ΤΕΡΜΑ ΑΠΑΜΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ
– Τ.Κ.62124
ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ – ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Προωθητική Ενέργεια: «Ταξιδεύω με ΚΤΕΛ Σερρών»

1. Κάνουμε δώρο δύο (2) κινητά τηλέφωνα VODAFONE SMART ULTRA 7 σε δύο (2) τυχερούς.

2. Συμμετέχουν όσοι από τις 15.11.2016 μέχρι τις 16.01.2017 ταξιδέψουν με την «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Σερρών ΑΕ » από οποιοδήποτε τόπο όπου λειτουργεί σταθμαρχείο της εταιρίας με προορισμό Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και αντίστροφα, εκδίδοντας εισιτήρια από το ανωτέρω σταθμαρχείο της εταιρίας μας.

3. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι, οι επίσημοι συνεργάτες καθώς και οι πάσης φύσεως εργαζόμενοι, με οιαδήποτε σχέση εργασίας, της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Σερρών ΑΕ» (στο εξής ΚΤΕΛ).

4. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος.

5. Κερδίζουν από ένα (1) ως άνω κινητό τηλέφωνο δύο από τους συμμετέχοντες που θα προσκομίσουν σε ένα από τα παραπάνω σταθμαρχεία της εταιρίας (Θεσσαλονίκη ή Αθήνα) το εισιτήριο από το παραπάνω ταξίδι τους που να φέρει τα τέσσερα τελευταία αριθμητικά ψηφία του πρώτου ή του δεύτερου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2017.

6. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν εμφανιστεί κανείς για να παραλάβει το δώρο του έως την 31.03.2017 τότε το ΚΤΕΛ απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση παράδοσής του.


7. Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος.

8. Το ΚΤΕΛ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους και τα δώρα, να αναβάλλει ή και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια, χωρίς προειδοποίηση.

9. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το ΚΤΕΛ για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν δυσλειτουργία και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων.

Επίσης το ΚΤΕΛ δεν υπέχει οιαδήποτε ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

10. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, δεν δύνανται να εξαργυρωθούν σε χρήμα ούτε να ανταλλαγούν με άλλα. Το ΚΤΕΛ διατηρεί το δικαίωμα προβολής των νικητών εφόσον εμφανιστούν (ονοματεπώνυμο, τόπο κατοικίας) στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.

12. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, ήτοι από 16.01.2017 κάθε προσκομιζόμενο εισιτήριο δεν μπορεί να είναι δυνατή η συμμετοχή.


Ελλάδα«Ταξιδεύω με ΚΤΕΛ Σερρών»-και συμμετέχω στην κλήρωση 2 ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ VODAFONE...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 23 Μαΐου

Σήμερα δεν υπάρχει στο εορτολόγιο κάποιο όνομα. Ωστόσο, έχουν...

Τι είναι η λέπρα; Πώς μεταδίδεται- Τα συμπτώματα

Με λέπρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένα άτομο από...

Εύβοια: Καβγάδισαν και εκείνη τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη χώρα σε περιοχή του Δηλεσίου...

Θάνατος 14χρονου Μάκη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο δυστυχήματος- video

Στο ενδεχόμενο του δυστυχήματος από ένα παράτολμο και ριψοκίνδυνο...