Θεόδωρος Αραμπατζής: Να σταματήσουν οι συκοφαντίες-Ο Σερραϊκός λαός είναι και νοήμων

«Θα αποδείξουμε πως η  Δημοτική Πρωτοβουλία αποτελεί την εγγύηση για το αύριο του Δήμου μας» σημειώνει η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θεοδωρος Αραμπατζής, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

 

Η Δημοτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της Θεόδωρος Αραμπατζής αμέσως μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών, αφού ευχαρίστησε από πολύ νωρίς όλους τους Σερραίους, για την συμμετοχή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έδωσε συγχαρητήρια στους δύο τελικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, για την εκλογική τους επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

 

Η Δημοτική Πρωτοβουλία είπε ξεκάθαρα με ανακοίνωσή της, πως σέβεται και τιμά την ετυμηγορία του Σερραικού λαού και αναφερθήκαμε ξεκάθαρα στον «Κλεισθένη» και τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει στον τρόπο διοίκησης και λήψης αποφάσεων.

Όπως και προεκλογικά, έτσι και μετεκλογικά δεν μπήκαμε σε συζητήσεις με άλλους συνδυασμούς για τον «μέλλον» μας στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο

Δεν πήραμε θέση για το ποιόν και αν θα στηρίξουμε εν’ όψει του δεύτερου γύρου.

Αφήσαμε τα στελέχη μας και τους υποψηφίους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με γνώμονα την πολιτική της παράταξης και του επικεφαλής της, αλλά και το ήθος μας, γιατί μάθαμε τόσα χρόνια να αγωνιζόμαστε έντιμα και καθαρά.
Να μιλάμε με έργα απέναντι στα λόγια.

Πρώτοι από όλους μιλήσαμε για την συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό από την 1η Σεπτεμβρίου και με την στάση μας θα αποδείξουμε πως η Δημοτική Πρωτοβουλία αποτελεί την εγγύηση για το αύριο του Δήμου μας.
Δυστυχώς η στάση μας, ίσως να παρεξηγήθηκε από κάποιους, που δεν έμαθαν να αγωνίζονται έντιμα και καθαρά.

Αυτούς που δεν έδωσαν ποτέ κανένα νόημα και περιεχόμενο στις λέξεις συνεργασία, σεβασμός, αλληλεγγύη και συμμετοχή.
Αυτούς που και την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές, προσδοκώντας προεκλογικά οφέλη, κατηγόρησαν τον σημερινό δήμαρχο πως δεν στήριξε προεκλογικά την παράταξη μας, την οποία ο ίδιος γέννησε και υπηρέτησε.

Αλλά ο Δήμαρχός μας έχει και την ικανότητα αλλά και την δυνατότητα, με τον λόγο του αλλά και τις πράξεις του , να απαντήσει στους άθλιους σκευωρούς.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν θα επιτρέψουμε ούτε στον κ.Φωτιάδη, ούτε και σε κανέναν άλλο από την παράταξή του να σπιλώσει τόσο την Δημοτική Πρωτοβουλία, όσο και οποιοδήποτε από τα μέλη μας, προσδοκώντας προεκλογικά οφέλη.

Καλό θα είναι να σταματήσουν τις συκοφαντικές, αναληθής και αναπόδεικτες εικασίες τους, μιας και ούτε τους βοηθούν, ούτε και προάγουν τον πολιτικό μας πολιτισμό και φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που επιθυμούν.
Ο Σερραϊκός λαός είναι και νοήμων και νουνεχής.

Και να είναι σίγουροι πως χωρίς οποιαδήποτε πίεση στις επερχόμενες εκλογές θα κάνει το καθήκον του!

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version