22 C
Serres

Θεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών δίκη για βιασμό 16χρονης από 27χρονο ράπερ

Date:

Σε εξέλιξη βρίσκεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη 27χρονου ράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούνιο κακοποίησε σεξουαλικά μια 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και διεκόπη προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν τόσο η βιολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα ανευρεθέντα δείγματα DNA όσο και η παθούσα (παρουσία παιδοψυχολόγου). Είχαν προηγηθεί σχετικά αιτήματα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Ο 27χρονος, προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση, πράξεις τις οποίες ο ίδιος αρνείται. Οι εις βάρος του καταλογιζόμενες πράξεις φέρεται να τελέστηκαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και σε αγροτική περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Κεκλεισμένων των θυρών δίκη για βιασμό 16χρονης από 27χρονο ράπερ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο στην συναυλία του τράπερ Sidarta – Βίντεο ντοκουμέντο

Επεισόδια και άγριο ξύλο στην συναυλία γνωστού τράπερ στην...

Θεσσαλονίκη: Παρ’ολίγον τραγωδία με αγοράκι 1,5 έτους που κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Το αγοράκι μόλις 1,5 έτους κλειδώθηκε μόνο του προκαλώντας...

Μία νεαρή κοπέλα νεκρή και ένας τραυματίας σε τροχαίο στη Λάρισα

Τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε μία νεαρή...

Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε 59χρονος λουόμενος στους Νέους Πόρους

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα