Θεσσαλονίκη: 40 χειμερινοί κολυμβητές συμμετείχαν στην “Παλίρροια 2020”


Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσότερων από 40 κολυμβητριών και κολυμβητών διεξήχθη στην Αρετσού Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη ο χειμερινός κολυμβητικός περίπατος “Παλίρροια 2020” , που ήταν η 17η στη σειρά διοργάνωση, με ιστορία στην Περαία, την Αγία Τριάδα και την Πιερία.

Το φετινό χειμερινό κολυμβητικό περίπατο που τίμησαν με τη συμμετοχή τους αθλητές από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κομοτηνή, Πρέβεζα, Κατερίνη,Σέρρες , συνδιοργάνωσαν η “Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση” και ο Δήμος Καλαμαριάς με τη συνδρομή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς καθώς και εθελοντών ιδιωτών.

Σκάφη διέθεσαν ο κ.Ζαμπέτογλου, ο Νίκος Δεληγιαννίδης, ο Αχιλλέας Μπουζάκης, ο Δημοσθένης Σπάνιας με τη Sailing Hellas, ενώ οχήματα ο δήμος Καλαμαριάς και οι ιδιώτες Κατερίνα Ντούλη και Αλέξανδρος Σαμαράς, Φωτεινή Γκαμπαλέ, Ιωάννα Τσιάρα, Γιάννης Τσαβδαρίδης, Μάγδα Κωνσταντινίδου,Ανθή Ρόζου.

Ο Γιώργος Κουτσουμπίδης και το Speaty Cafe διέθεσαν το τσάι,ενώ ο Θωμάς Τσικουδής και το αρτοζαχαροπλαστείο ARTOS τα κεράσματα.\Οι διασώστες της ΟΜΑΚ και οι ναυαγοσώστες του κολυμβητηρίου Καλαμαριάς, ήταν επίσης επί ποδός διά παν ενδεχόμενο, ενώ γιατρός ασφαλείας ήταν ο κ.Στέλιος Παρασκευαίδης.

Τον αγώνα έστησαν η ψυχή της διοργάνωσης και προπονητής πόλο και μαραθώνιας κολύμβησης Νικόλας Ρεπανάς και ο ταμίας της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης Γιώργος Βουλγαράκης.

Τη γραμματεία στήριξαν η Μαρία Μπαλτατζή και οι γυμναστές του κολυμβητηρίου Καλαμαριάς,ενώ συνέβαλαν τα μέγιστα στις απονομές το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και το προσωπικό του κολυμβητηρίου.Τη διεξαγωγή του περιπάτου επόπτευσε από σκάφος η πολίστρια και κολυμβήτρια Νατάσα Κυριακίδου.

Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε από την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση η εφαρμογή των απευθείας ηλεκτρονικών εγγραφών χάρη στο τμήμα αθλητικής καινοτομίας του ΑΠΘ, το ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ (τμήμα Σερρών) , τον αναπληρωτή καθηγητή Νίκο Θεοδωράκη και τη συνεργάτιδά του Μάγδα Παπανικολάου.

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ 2020

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

300 ΜΕΤΡΑ

α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΚΟΥΦΑΚΗΣ Γ.
2 ΤΣΙΚΟΥΔΗΣ Θ.
3 ΤΣΙΤΣΑΚΗΣ Κ.
4 ΤΣΑΠΑΡΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΣΤΟΛΗ)
5 ΛΟΥΓΚΕΡ Μ. 1Η ΓΥΝΑΙΚΑ
6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Δ. 2Η ΓΥΝΑΙΚΑ
7 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.
8 ΚΩΤΤΑΡΑΣ ΣΤ.
9 ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ ΕΥΑΓ.
10 ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝ.
11 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Β. 3Η ΓΥΝΑΙΚΑ

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ 2020

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1000 ΜΕΤΡΑ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 800)

α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
2 ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ Γ.
3 ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ Κ.
4 ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ Γ.
5 ΠΙΤΣΩΚΑΣ Γ.
6 ΜΑΘΑΣ Γ.
7 ΤΣΑΜΠΟΥΚΗΣ Ν.
8 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ν.
9 ΜΠΟΥΖΑΚΗ Σ. 1H ΓΥΝΑΙΚΑ
10 ΜΑΛΙΓΚΟΥΔΗΣ Ν.
11 ΧΑΤΖΗΜΩΥΣΗΣ Δ.
12 ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ Κ.
13 ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ.
14 ΜΕΝΕΞΙΑΔΟΥ Δ. 2Η ΓΥΝΑΙΚΑ
15 ΖΥΓΟΜΑΛΑΣ ΔΗΜ.
16 ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΧΡ.
17 ΤΣΕΝΤΣΕΡΗΣ Μ.
18 ΖΛΑΤΚΟΣ ΑΘ.
19 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔ.
20 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
21 ΛΑΦΑΖΑΝΟΣ Ι.
22 ΤΣΙΚΑΣ Β.
23 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Δ.
24 ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜ.
25 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΘ.
26 ΣΑΙΛΕΡ Ι.
27 ΠΑΓΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
3Η ΓΥΝΑΙΚΑ
28 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ Θ.

ΜΕ ΣΤΟΛΗ

1 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Γ.
2 ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ.
3 ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΠ.
4 ΑΒΡΑΑΜ Γ.

Πηγή: thesfestival.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *