Θεσσαλονίκη: Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων προς Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων προς Χαλκιδική
- Διαφήμιση -

«Υπάρχει πνεύμα χαράς και διάθεση για εκδρομή, ο κόσμος το έχει ανάγκη»

Αυξημένη είναι από το πρωί του Σαββάτου (15/05) η κίνηση των οχημάτων προς Χαλκιδική, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμάς Γέρμανος, το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, πολλοί Θεσσαλονικείς επέλεξαν να πάνε στην Χαλκιδική, πιθανόν για να κάνουν δουλειές στα εξοχικά τους σπίτια, ενώ ο συννεφιασμένος καιρός κράτησε κάποιους στα σπίτια τους.

«Υπάρχει πνεύμα χαράς και διάθεση για εκδρομή, ο κόσμος το έχει ανάγκη», τόνισε ο κ. Γέρμανος και πρόσθεσε ότι οι άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται στον δρόμο για να διευκολύνουν την κίνηση.

Μικρότερη είναι η κίνηση προς Καβάλα και Κατερίνη, ενώ χθες (14/05) 15.274 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς Αθήνα και 13.778 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Πηγή ΑΠΕ

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version