Θεσσαλονίκη: Διασώστης ΕΚΑΒ δέχτηκε επίθεση από 30 άτομα εν ώρα εργασίαςΠροπηλάκισαν Εργαζόμενο του ΕΚΑΒ εν ώρα εργασίας και του έκλεψαν το κινητό

Επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων δέχτηκε χθες το απόγευμα εργαζόμενος του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, ενώ του έκλεψαν και το κινητό.

Όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης: «Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνης αντιμετώπισης των συναδέλφων από παραβατικές ομάδες χρηστών ουσιών και προσφύγων.

Συγκεκριμένα χθές στις 17/9/2020 συνάδελφος μας Διασώστης έσπευσε στην πλατεία Αριστοτέλους ανταποκρινόμενος σε κλήση που δέχθηκε από το Επιχειρησιακό Κέντρο, την ώρα που ο συνάδελφός μας έφτασε εκεί δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, των προπηλάκισαν και του έκλεψαν το κινητό του. Ο συνάδελφός μας επικοινώνησε με το κέντρο και στον χώρο έφτασαν άλλα 2 ασθενοφόρα και περιπολικό της αστυνομίας.

Ως το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ2 Κεντρικής Μακεδονίας σας δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την εξασφάλιση τόσο της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων όσο και της οικογενειακής τους γαλήνης.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Αστυνομία –Εισαγγελείς – Μ.Κ.Ο) να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αποφυγή ανεπανόρθωτων καταστάσεων».

Πηγή: typosthes.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *