- Διαφήμιση -

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από κορωνοϊό 53χρονος διευθυντής σχολείου

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από κορωνοϊό διευθυντής σχολείου στη Χαλάστρα

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας.


Σύμφωνα με το deltanews.gr, Ο Γιώργος Μπέγκας, διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας, νοσηλευόταν για αρκετό καιρό, χτυπημένος από τον ιό του COVID-19. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτή την μάχη και έχασε την ζωή του. Ο μόλις 53 ετών καθηγητής του ΕΠΑΛ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των μαθητών, γονέων και συναδέλφων του. Με ιδιαίτερη θλίψη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του καθηγητή απέστειλε το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου:

“Η Διευθύντρια Σαββίδου Αντιγόνη, οι Υποδιευθυντές, ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Σίνδου και ο Διευθυντής του Ε.Κ Σίνδου Ζέττας Σπυρίδων, εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για το χαμό του Διευθυντή και συναδέλφου μας του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας, από τον ιό που μαστίζει τη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θα θυμόμαστε για πάντα την καλοσύνη του και την αγάπη που έτρεφε για την εκπαίδευση και τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια για να αναβαθμίσει το σχολείο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι συνάδελφε!”

Δήλωση για τον Θάνατο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου και φίλου Γιώργου Μπέγκα, Διευθυντή του ΕΠΑΛ Χαλάστρας. Ενός εξαίρετου συναδέλφου που με το ήθος του, την ευσυνειδησία και την συνέπειά του, τίμησε τον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης. Ένας άνθρωπος ακέραιος, δημιουργικός με αγάπη για την εκπαίδευση και τον συνάδελφο. Υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά. Αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις σκέψεις και στις καρδιές μας. Καλό παράδεισο Γιώργο, θα μας λείψεις, ήσουν αγαπημένος φίλος και συνεργάτης μου. Το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του αγαπητού μας Γιώργου και να έχουν τη δύναμη για να διατηρούν ζωντανή την μνήμη του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

πηγή makthes.gr

Exit mobile version