Θεσσαλονίκη: Νέα καλοκαιρινή πολιτιστική διοργάνωση από το θέατρο «Αυλαία» και το «Ελληνίς»!Με τρεις νέες θεματικές και καλοκαιρινή διάθεση το θέατρο «Αυλαία» συμπράττει με τον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς» και μας προσκαλούν να γίνουμε μέρος του «Αυλαία summer edition @ellinis».

 

Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Αύγουστο το κοινό θα απολαύσει παραστάσεις stand up, μαραθώνιους ταινιών και εκπληκτικά lives.

Τη στιγμή που έχουμε ανάγκη το γέλιο περισσότερο από ποτέ, οι κωμικοί Ήρα Κατσούδα, Θωμάς Ζάμπρας και Δημήτρης Χριστοφορίδης θα παρουσιάσουν στους Θεσσαλονικείς τα ιδιαίτερα κείμενά τους. Ειδικότερα στις 14 Ιουλίου η Ήρα Κατσούδα έρχεται με τον μονόλογο για «Για γυναίκα καλή είναι», ακολουθείς στις 21 Ιουλίου ο Θωμάς Ζάμπρας με την παράσταση «Εγώ γέλασα» ενώ την κωμική αυλαία θα κλείσει ο Δημήτρης Χριστοφορίδης με το κείμενο «Θα γίνει μαλακία».

Μέσα στον Ιούλιο θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα sleepless movie marathon, αυτή τη φορά σε καλοκαιρινή έκδοση ενώ μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν κάποια live οι ημερομηνίες των οποίων όμως παραμένουν ανοιχτές δεδομένης της κατάστασης με τον covid και θα οριστικοποιηθούν στην πορεία.

Πηγή makthes.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *