- Διαφήμιση -

Θεσσαλονίκη: Ο Μπαντέρας στη Μίκρα με στολή γκολφ, μούσι και καπέλο

Θεσσαλονίκη: Ο Μπαντέρας στη Μίκρα με στολή γκολφ, μούσι και καπέλο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας άρχισαν στο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα τα γυρίσματα της ταινίας Enforcer στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με το makthes.gr, χολιγουντιανός σταρ με λευκή στολή γκόλφερ, μούσι και καπέλο, ξεκίνησε τα γυρίσματα στο σκηνικό για το οποίο δούλευαν τις τελευταίες 4-5 μέρες οι άνθρωποι της παραγωγής.


Βοηθητικοί ηθοποιοί αλλά και τεχνικό προσωπικό μετακινούνται από τον έναν χώρο στον άλλο, ενώ το γήπεδο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να θυμίζει γήπεδο γκολφ. Πολλοί ήταν περαστικοί και μη που προσπαθούσαν να ρίξουν έστω και μια ματιά στο εσωτερικό του γηπέδου αλλά αυτό ήταν αδύνατο  λόγω του ψηλού φράχτη από τον οποίο περικλείεται ο χώρος.

Μέσα στο σκηνικό διακρίνονταν τουλάχιστον περίπου 20-30 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι η παραγωγή είναι της γνωστής εταιρείας Millennium και γυρίσματα της πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Καθώς σουρουπώνει, ακούγονται με τηλεβόα οι εντολές του συνεργείου. Ενας γερανός με κάμερα διακρίνεται στον χώρο για τις αναγκαίες λήψεις από ψηλά, ενώ μια φωτεινή επιγραφή δείχνει ένα περιστρεφόμενο μπαστούνι του γκολφ.

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα

Το γήπεδο φωτίστηκε μέσα στο σκοτάδι με την επιγραφή neon να εναλλάσσει τους χρωματισμούς της. Όλα είναι ήσυχα στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του Ηρακλή που δεν φαίνεται προς το παρόν να φιλοξενούν αλλα άτομα. Το γύρισμα συνεχίζεται πλέον στον εσωτερικό χώρο.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version