Θεσσαλονίκη: Παραδοσιακό Γλέντι με νταούλια και ζουρνάδες στην 18η γιορτή τσίπουρου Τέρπνης(video)Η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την Υποστήριξη της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα : του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης, του Συλλόγου Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής Σερρών , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα και να χορέψουμε μαζί τους.


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *