Θεσσαλονίκη: Συναντήθηκε η διοίκηση του δήμου με την τρίτη εταιρεία πατινιών

Μετά τη συνάντηση των δύο πρώτων εταιρειών για τα πατίνια στη Θεσσαλονίκη, ήρθε και η σειρά της τρίτης με το κλίμα να είναι πολύ θετικό.

 

 

Μετά από αρκετές προσπάθειες, όπως αναφέρθηκε και η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης κατάφερε να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες της εν λόγω εταιρείας και να συναντηθεί μαζί τους.

Να σημειωθεί, ότι η εταιρεία φαίνεται ότι έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, αν και μέχρι πρότινος οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για εταιρεία που έχει βάση την Κύπρο.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με αποτέλεσμα τώρα που τελείωσαν όλες οι συναντήσεις με τις εταιρείες να ξεκινήσουμε ως δήμος τη σύνταξη της κανονιστικής μελέτης και να μπουν τα τέλη κατάληψης του κοινόχρηστου χώρου προς τις εταιρείες», είπε μιλώντας ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας.Η επόμενη κίνηση της διοίκησης θα είναι να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι, αλλά και σημεία που θα τοποθετούν οι χρήστες τα πατίνια για να μην υπάρχουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

 

Πηγή thesstoday.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *