Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 79χρονος γκάνγκστερ στην Καλαμαριά

Συνελήφθη στην Καλαμαριά 79χρονος ο οποίος κατείχε παράνομα βαρύ οπλισμό και όπως αποδείχθηκε εκκρεμούσε σε βάρος του διωκτικό έγγραφο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

 

Κεντρικο

Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, ανευρέθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς δύο (2) γεμιστήρες υποπολυβόλου όπλου με (31) φυσίγγια στο εσωτερικό τους.

Η προανάκριση αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας οδήγησε στην ταυτοποίηση του 79χρονου, κάτοικο της ως άνω πολυκατοικίας, ως κάτοχο των συγκεκριμένων ευρημάτων.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν επιπλέον:

 

Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο – υποπολυβόλο,
Τέσσερις (4) γεμιστήρες και
Εκατόν τριάντα δύο (132) φυσίγγια.
Επιπροσθέτως, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, σε βάρος του 79χρονου εκκρεμούσε Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας η οποία διατάσσει τη σύλληψή του και την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. (σχετ. από 28-04-2015 Απογευματινό Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας μας).Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Πηγή thesstoday.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *