- Διαφήμιση -

Θεσσαλονίκη: “The Enforcer”- Γυρίσματα σήμερα για την Κέιτ Μπόσγουορθ

Θεσσαλονίκη: "The Enforcer"- Γυρίσματα σήμερα για την Κέιτ Μπόσγουορθ

Με την συμμετοχή του πρωταγωνιστή Αντόνιο Μπαντέρας όπως και μεγάλου αριθμού βοηθητικών extras ηθοποιών μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα για το “The Enforcer” ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη και η συμμετοχή της συμπρωταγωνίστριας του Αντόνιο Μπαντέρας, Κέιτ Μπόσγουορθ. Η Αμερικανίδα σταρ σχεδιάζεται να ολοκληρώσει σκηνές στην Πυλαία αλλά και στην περιοχή της Περαίας μέσα στην ημέρα.

Σκηνές στο προαύλιο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους ενός σχολικού κτιρίου εγγράφηκαν το Σάββατο, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων απαιτήθηκε και η χρήση πολλών αμερικανικών προδιαγραφών οχημάτων που έφεραν για τον σκοπό αυτό στα σετ οι συντελεστές της παραγωγής.

Έτσι άλλη μια φορά στη μείζονα περιοχή της Θεσσαλονίκης, πολίτες είδαν μεγάλο αριθμό οχημάτων με πινακίδες κυκλοφορίας που γράφουν το “florida.com” και το “sunshine state” να μετακινούνται με ειδικά οχήματα από το ένα σημείο της πόλης, σε άλλο. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η τρίτη εβδομάδα των γυρισμάτων του “The Enforcer”.

Πηγή ΑΠΕ

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version