- Διαφήμιση -

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από κορωνοπάρτι σε μυστική τοποθεσία (video)

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από κορωνοπάρτι σε μυστική τοποθεσία

Γνωστή ομάδα διοργάνωσης κορωνοπάρτι μέσω των social media, “χτύπησε” ξανά με ένα ακόμα μεγάλο event κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 
Στο πάρτι, που έγινε σε μυστική τοποθεσία που ήξεραν μόνο οι συμμετέχοντες, πολλοί νέοι χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο, διασκεδάζουν και τραγουδούν αγκαλιασμένοι. Trappers και dj’s δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο τραγούδι και στη μουσική, ενώ καπνογόνα και φωτορυθμικά έδιναν ακόμα περισσότερο την εικόνα ενός μεγάλου πάρτι.

Το ποτό κυλούσε άφθονο και η διασκέδαση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αλλά για μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ούτε λόγος… Και όπως και τις προηγούμενες φορές, η συνεννόηση για τα εισιτήρια εισόδου, την τιμή τους και την τοποθεσία διεξαγωγής του πάρτι έγινε μέσω μηνυμάτων στα social media, καθώς κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχα κορωνοπάρτι όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Χαλκιδική και στη Σκιάθο.

Πηγή thestival.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version