Θωμαρίτα Καλδάρα: Η εντυπωσιακή γραμματέας του Μ. Μπόλαρη με το υβριστικό σχόλιο κατά του ΠτΔ

Η καλλίγραμμη γυναίκα πήρε απόσπαση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

 

Σύμφωνα με το newpost.gr από τις 16 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στη Διαύγεια, εργάζεται στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών η Θωμαρίτα Καλδάρα, μια πολυάσχολη και εντυπωσιακή γραμματέας, η οποία μέχρι την απόσπασή της εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 Εδώ και περίπου δυόμισι μήνες, η κυρία Καλδάρα βρίσκεται πλέον στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος εκτός από εκκλησιαστικά-θρησκευτικά θέματα, ασχολείται και με την πολιτιστική διπλωματία.

 

 

Το ενδιαφέρον στα social media έχει επικεντρωθεί στις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει κατά καιρούς ανεβάσει στους διαδικτυακούς της λογαριασμούς η κυρία Καλδάρα, η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως personal trainer.

 

 

Δεν είναι όμως αυτό που θα έπρεπε να προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά μία πρόσφατη ανάρτησή της, ανήμερα της εθνικής μας γιορτής, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε στο μήνυμα του για «το παράδειγμα των Ηρωϊκών Προγόνων μας Αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, που πρέπει ν’ αποτελεί, για κάθε Έλληνα, δείκτη πορείας ως προς την επιτέλεση του δικού μας Εθνικού Χρέους».

 

 

 

Φαίνεται ότι το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν βρήκε σύμφωνη την εντυπωσιακή γραμματέα του κ. Μπόλαρη, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook, αποκαλώντας τον απαξιωτικά «Πάκη» και κάνοντας λόγο για «πολιτικούς που μιλάνε για πατριωτισμό ενώ έχουν προδώσει τη χώρα επί δεκαετίες και την έχουν ξεπουλήσει»:

 

 

 

Η απόσπαση της κυρίας Καλδάρα, όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια»:

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *