Θρησκευτική τριήμερη πανήγυρη της Ι.Γ.Μ. Αγίας Παρασκευής Δομήρου – Ροδολίβους – ΣερρώνΤριήμερη θρησκευτική πανήγυρη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ιερά Γυναικεία Μονή της Αγίας Παρασκευής Δομήρου – Ροδολίβους – Σερρών, στις 25, 26 και 27 Ιουλίου.

 

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ., θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου, κ.κ. Ιερόθεου, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Ιερά Λιτανεία των Αγίων Λειψάνων της Αγίας Παρασκευής την οποία θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Ροδολίβους

Ακολούθως, την Παρασκευή  26 Ιουλίου, στις 7 π.μ., θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου, κ.κ. Ιερόθεου.

Στη συνέχεια, στις 7 μ.μ., την ίδια ημέρα, θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος.

Το Σάββατο  27 Ιουλίου, στις 7 π.μ., θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας.


Η Ιερά Μονή, βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης – Δράμας, απέναντι από το Ροδολίβος, στη στροφή Δομήρου, ενώ ο δρόμος είναι άσφαλτος μέχρι την Ιερά Μονή. Η Ιερά Μονή, είναι ανοιχτή όλη την ημέρα μέχρι την δύση του ηλίου καθ’ όλο το έτος.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *