Θύμα ληστείας αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Θεσσαλονίκης

Θύμα ληστείας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση», Απόστολος Αβδελάς, ο οποίος κυκλοφορούσε στην οδό Συγγρού της Αθήνας,

 

Voreia 350×250

κινούμενος προς το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, μετά τη συνεδρίαση της Βουλής και εκεί βρήκαν την ευκαιρία να του κλέψουν την τσάντα.

 

Εμφανίστηκαν δίπλα του δυο άτομα, ένας από αυτούς είπε ευγενικότατα στον βουλευτή «Συγγνώμη κύριε, έχετε… κουτσουλιές από περιστέρι στο σακάκι σας», ο κ. Αβδελάς πολύ λογικά έκανε την κίνηση να βγάλει το σακάκι, για να δει τι συμβαίνει και εκείνη τη στιγμή, οι δυο κλέφτες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι το ένα χέρι του βουλευτή που κρατούσε την τσάντα χαλάρωσε για να βγάλει το σακάκι, άρπαξαν την τσάντα του και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

  

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν συνοδεύονταν από Αστυνομικό, γιατί μετά την επιστροφή στο ξενοδοχείο, είχε κανονίσει να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, άρα δεν υπήρχε λόγος συνοδείας.

 

Επικοινώνησε αμέσως με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκο Βελόπουλο και κανονίστηκε να μην έχει πρόβλημα μετακινήσεων με αεροπλάνο, αφού έχασε όλα τα προσωπικά του έγγραφα, που είχε μέσα στην τσάντα του, αλλά και κάποια χαρτιά από δράσεις που έχει κάνει.

Κατέθεσε καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων, αλλά από αύριο πρέπει να βγάλει σίγουρα καινούργια ταυτότητα και όχι μόνο…

πηγή sfina.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *