Την Τετάρτη οι εκλογές στον Πανσερραϊκό και αλλαγή σκυτάληςΌπως έχει ανακοινώσει από καιρό ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης θα αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας και θα γίνουν αρχαιρεσίες για εκλογή νέου προέδρου την Τετάρτη 27 Μαρτίου

 

Δείτε την ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

Έκτακτη Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27/3/19, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στα γραφεία του συλλόγου μας , Κερκύρας 2, 1ος όροφος , αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων

Σύμφωνα με το άρθρο 5 του νόμου 2725/99, με το καταστατικό του συλλόγου μας άρθρο 8 περ Α και με την 187/13-3-19 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας σε Έκτακτη Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27/3/19, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας , Κερκύρας 2, 1ος όροφος , αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με τα παρακάτω θέματα:

Εκλογή Μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
Λογοδοσία απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
Τροποποίηση καταστατικού- εναρμόνιση με τον νέο Αθλητικό Νόμο
Εκλογή 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών και εκπροσώπων σε Ομοσπονδίες .
Εκλογή 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και δύο αναπληρωματικών.


Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, σύμφωνα με το Καταστατικό, η απαιτούμενη απαρτία, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/4/19 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Πίνακας μελών με δικαίωμα ψήφου θα δημοσιευτεί και θα είναι αναρτημένος από 22/3/19 μέχρι τις εκλογές στον πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων μας (Κερκύρας 2). Καλούνται τα μέλη μας να λάβουν γνώση του καταλόγου και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλλουν ένσταση σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99 όπως ισχύει σήμερα.

Υποψηφιότητες για μέλος Δ.Σ. ή μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής ή για εκπρόσωπο σε υπερκείμενη Ομοσπονδία θα γίνονται δεκτές μέχρι 26/3/19 ώρα 13:00 στα γραφεία μας.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 περ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η δημοσίευση του παρόντος στον τύπο ή η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *