- Διαφήμιση -

Το καζάν ντιπί του εστατορίου Ερωδιός έκλεψε την παράσταση στο Money Show Thessaloniki

Η γεύση του θα ξετρελάνει όλους όσους επιθυμούν ένα επιδόρπιο έξω από τα συνηθισμένα, ακριβώς όπως έκλεψε τις εντυπώσεις στο test the taste του money show!

Το καζάν ντιπί που έκλεψε την παράσταση

Στο Money Show Thessaloniki δέκα χιλιάδες σύνεδροι μέσα από 100 ανοικτές και 50 κλειστές εκδηλώσεις και 11 διαφορετικά FORA που συγκεντρώνουν επίλεκτα ειδικά κοινά. Την Παρασκευή 27 Απριλίου στην εκδήλωση test the taste την παράσταση έκλεψε το καζάν ντιπί με βουβαλίσιο γάλα που πρόσφερε το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ερωδιός.

Η ιστορία της μοναδικής αυτής Πολίτικης κρέμας χάνεται στα βάθη των αιώνων, όταν ο Σουλτάνος ζήτησε από των υπηρέτη του Ιμάμη, να του φτιάξει ένα γλυκό. Για κακή του τύχη έκαψε το βουβαλινό γάλα και για να δικαιολογηθεί στο Σουλτάνο το αποκάλεσε ¨Καζάν Ντιπί¨ δηλαδή ο πάτος του καζανιού. Έτσι έσωσε των αποκεφαλισμό ο Ιμάμης και ως σήμερα συνεχίζεται η παράδοση αυτού του γλυκού.

Το αυθεντικό καζάν ντιπί φτιαχνόταν με βουβαλίσιο γάλα. Την μυστική αυτή συνταγή εξέλιξε το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ερωδιός, στην περιοχή όπου τα βουβάλια αποτελούν το σήμα κατατεθέν της.

Λίμνη Κερκίνη, Σέρρες
Λιθότοπος, 62400
Ελλάδα,
τηλέφωνο 2325028070
info@hotel-erodios.gr

Exit mobile version