Το…πρωτότυπο αίτημα που ικανοποίησε ο Μητσοτάκης στη Νιγρίτα ΣερρώνΣυνήθως, οι ψηφοφόροι της ΝΔ στις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλουν να τον πλησιάσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του πουν δύο κουβέντες.

 

 

 

Σύμφωνα με το reader.gr στη Νιγρίτα Σερρών, όμως, ο πρόεδρος του κόμματος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο σκηνικό: ένας ψηφοφόρος της ΝΔ θέλησε να βάλει τον κ. Μητσοτάκη…μεσάζοντα για να γνωρίσει έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος.

 


 

 

 

«Κυριάκο θα σε ψηφίσω. Αλλά θέλω να μου γνωρίσεις τον Τάσο Χατζηβασιλείου που μου λένε ότι είναι καλό και μορφωμένο παιδί. Θέλω να τον ψηφίσω», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας φίλος του κόμματος στις Σέρρες, αναφερόμενος στον πρώην αναπληρωτή γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, ο οποίος έχει πέσει στη μάχη του σταυρού στις Σέρρες.

 

Βεβαίως, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία: «Τώρα κιόλας! Να, εδώ είναι ο Τάσος. Ικανοποιώ αμέσως το αίτημα, χωρίς καθυστέρηση», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας ευθύς αμέσως τις απαραίτητες συστάσεις.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *