Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Κοιτάμε Μπροστά” κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο Χρ. Γιαννούλης

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Κοιτάμε Μπροστά”, στο οποίο συμμετέχουν 109 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αριθμός που αποτελεί και το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο με βάση τον νόμο

 

 

 

, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της “Προοδευτικής Συμμαχίας”, Χρήστος Γιαννούλης.

 

 

 

 

 

 

 

“Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η κατάθεση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης. Η πραγματική κατάθεση ψυχής όμως γίνεται μέσα από τους ανθρώπους του συνδυασμού, μέσα από τον αγώνα που ξεκινήσαμε για την Ειρήνη, για δικαιώματα, για προκοπή και ανάπτυξη για όλους και όχι για λίγους. Δεσμεύομαι και εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια, ότι δε θα σταματήσουμε λεπτό. Κοιτάμε Μπροστά. Κοιτάμε στο μέλλον”, δήλωσε ο κ.Γιαννούλης.

Στον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» συμμετέχουν συνολικά 16 υποψήφιοι της λεγόμενης γενιάς των τριαντάρηδων, ενώ εφτά υποψήφιοι είναι ηλικίας έως 29 ετών. Συνολικά ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων δεν ξεπερνάει τα 49 χρόνια. Οι γυναίκες υποψήφιες περιφερειακοί σύμβουλοι αποτελούν το 42,2% του συνδυασμού, ενώ στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων ξεπερνάει το 47% και στη Χαλκιδική φτάνει το 50%.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version