- Διαφήμιση -

Το σερραϊκό κοινό «αγκάλιασε» την μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή

Το σερραϊκό κοινό «αγκάλιασε» την μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή

Σε απευθείας αναμετάδοση Live Streaming από το Φεστιβάλ Επταπυργίου, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών παρουσίασε, το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουλίου 2021, στο προαύλιο του  3ου Γυμνασίου Σερρών, μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή. 

  Μια παραγωγή-διοργάνωση  του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

  Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το σερραϊκό κοινό αγκάλιασε με την προσέλευσή του, την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία.


Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος πρόκειται για μία αξιόλογη πολιτιστική δράση, η οποία ευχήθηκε να συνεχιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου, καθώς και την Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Σερρών κα. Χρύσα Αραπάκη  για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία. 

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version