Το σκίτσο του Άη Βασίλη που προκάλεσε αντιδράσεις στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (φωτο)

Ιδιοκτήτης καταστήματος ενδυμάτων στη Χαλκιδική θέλησε με τον φετινό, ιδιαίτερο, χριστουγεννιάτικο στολισμό της βιτρίνας του να… περάσει και το δικό του μήνυμα.

 

 

Ο «αγανακτισμένος» καταστηματάρχης προσέγγισε τον καλλιτέχνη Οδυσσέα Καρκανέβατο, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη διακόσμηση βιτρινών, ζητώντας του να ζωγραφίσει κάτι που να εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Από τη μία μετανάστες και πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα σωρηδόν, οικονομική κρίση που οδηγεί ανθρώπους στην απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους κι από την άλλη, reality με μοντέλα που απασχολούν τα τηλεοπτικά πάνελ, σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Καρκανέβατος έκανε την πρότασή του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενθουσιάστηκε κι έτσι, ο… ημίγυμνος Άη Βασίλης πήρε «σάρκα και οστά» στη βιτρίνα του συγκεκριμένου καταστήματος, να διαβάζει όλα όσα απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.Η συγκεκριμένη εικόνα, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Οι μεν νέοι γέλασαν με την ψυχή τους στη θέα του χιουμοριστικού σκίτσου, ενώ διστακτικές κι ελαφρώς επικριτικές ήταν οι αντιδράσεις ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας που έμειναν να κοιτούν απορημένοι τον εναλλακτικό αυτόν στολισμό.

Πηγή thestival.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *