Το τελευταίο “αντίο” στον ήρωα-ψαρά Κώστα Αρβανίτη

Δημοσία δαπάνη τελέστηκε η κηδεία του ήρωα ψαρά Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι διέσωσε με το καΐκι του περισσότερα από 70 άτομα. Η κηδεία έγινε από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Χαλανδρίου, ενώ φίλοι, γνωστοί, στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου αλλά και απλοί άνθρωποι που είχαν ακούσει την ιστορία του, είπαν το τελευταίο αντίο στον “ήρωα” της διπλανής πόρτας.

 

 

Ο Κώστας Αρβανίτης έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Πολιτεία εκπροσωπήθηκε από την υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

«Ο Κώστας Αρβανίτης εκείνη τη μέρα διέσωσε την ανθρωπότητα και διέσχισε την αλληλεγγύη. Αυτό που θα ήθελα είναι να τον θυμόμαστε όλοι ως υπόδειγμα προσφοράς στην κοινωνία και σε όλους τους συνανθρώπους μας» δήλωσε η κυρία Μιχαηλίδου.

Η Δημοτική φιλαρμονική Ραφήνας Πικερμίου τίμησε τον εκλιπόντα.Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου, ως προσφορά στη μνήμη του Κώστα Αρβανίτη.

enikos.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *