Τον Νοέμβριο ο 35ος Γύρος των Σερρών- Πώς θα συμμετέχετε


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών δ ι ο ρ γ α ν ώ ν ε ι αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό , με την επωνυμία << 35ος Γύρος της πόλης των Σερρών>, με τους παρακάτω όρους:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: KYΡIAKH 3-11- 2019.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Εθνική Τράπεζα)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

1)Ειδική κατηγορία . Άτομα με αναπηρία –αθλητές κατηγορίας special Olympics 300 μ.2) Για μαθητές – τριες Δημοτικών Σχολείων 1.500 μ

3)Για μαθητές – τριες Γυμνασίων 2.500 μ

4)Για μαθητές – τριες Λυκείων & μεγαλύτερους-ρες 5.000 μ

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ:

Ειδική κατηγορία 300 μ. 11:10 π.μ.
Δημοτικά Αγόρια 1.500 μ. 11:30 π.μ.
Δημοτικά Κορίτσια 1.500 μ. 11:45 π.μ.
Γυμνάσια-Λύκεια-Ενήλικες 2.500 μ.& 5.000 μ . 12:00 π.μ.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια φορέων υγείας, ιατρούς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών, καθ’ όλη τη διάρκεια και τη διαδρομή του αγώνα.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή– τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ομαδικές και μεμονωμένες εγγραφές θα γίνονται από σχολεία και συλλόγους στο Δημοτικό στάδιο Σερρών , από 22-10-2019 έως 31 -10-2019 πρωϊνές και απογευματινές ώρες στα γραφεία της ΕΑΣ ΑΝΜΘ, προσκομίζοντας οι υπεύθυνοι συνοδοί κατάσταση με πλήρη στοιχεία (Ονοματεπώνυμο-έτος γέννησης) των μαθητών-αθλητών για να παραλαμβάνουν τα αντίστοιχα Νούμερα συμμετοχής.

Επίσης εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα των αγώνων και ώρα 10 π.μ στην πλατεία ελευθερίας.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:
300 μ. (Ειδική κατηγορία)

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

1.500μ(Δημοτικά σχολεία)

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Β. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΕΡΜΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

2.500μ. (Γυμνάσια )

ΑΦΕΤΗΡΙΑ:ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Β. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΕΡΜΟΥ–ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ- ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

5.000μ.Λύκεια & μεγαλύτεροι-ρες)

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 2.500 μ. ΔΥΟ (2) ΦΟΡΕΣ

Παρατηρήσεις:

Γονείς παιδιών της ειδικής κατηγορίας και Δημοτικών σχολείων που επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν μαζί τους στην αντίστοιχη διαδρομή.
Ενήλικες μπορούν να επιλέξουν και να αγωνισθούν στα 2.500 μ ή στα 5.000 μ
Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλο , μετάλλια και διπλώματα και σε όσους τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *