Τον συνδυασμό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο Χ. Παπαστεργίου

Τον συνδυασμό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας “Πράξεις για τη Μακεδονία” κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου.

 

 

 

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε ότι ο συνδυασμός αποτελείται “από 109 πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν την αγωνία της επόμενης ημέρας στην περιοχή. Που αγαπούν τον τόπο τους, θέλουν την πρόοδό του, θέλουν να δημιουργήσουν. Που δεν βολεύονται με το “ωχ αδελφέ”. Που θέλουν να συμμετέχουν, να αγωνιστούν για να γίνει η περιφέρειά μας τόπος ανάπτυξης και δημιουργίας. Να γίνει πιο ανθρώπινη. Να γίνει τόπος να ζεις. Τόπος για μια καλύτερη ζωή”.

 

 

 

 

Ο κ. Παπαστεργίου έκανε λόγο για “έναν συνδυασμό με πρόσωπα καταξιωμένα με τον μόχθο τους στην κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, με ανιδιοτελή προσφορά σε δραστηριότητές τους και τους συνανθρώπους μας”, που “δραστηριοποιούνται σε όλα τα επαγγέλματα” και κάλεσε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό του.

 

 

ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version